Web Analytics Made Easy - Statcounter

تلاش کادر درمانی پزشکان متخصص بیمارستان نتیجه داد و آرمان ۵ ماهه حالش رو به بهبود است.

به گزارش شریان نیوز، «شکر خدا حالش خوب است و به تغذیه هم واکنش خوبی نشان داده است. با وجود اینکه جراحات زیادی در تنش مشهود بود، اما خوشبختانه تلاش کادر درمانی پزشکان متخصص بیمارستان اکبر مشهد نتیجه داد و آرمان ۵ ماهه حالش رو به بهبود است» این‌ها گوشه‌ای از صحبت‌های  مجید سزاوار، فوق تخصص مراقبت‌های ویژه کودکان بیمارستان اکبر و پزشک معالج نوزاد ۵ ماهه‌ای است که به دلیل کودک آزاری از بجنورد به بیمارستان اکبر منتقل شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرگذشت آرمان

اما ماجرای این نوزاد معصوم که گزارش آن در بیستم تیر ماه امسال منتشر شد از این قرار است که اوایل تیرماه مردی سالخورده به همراه دخترش نوزادی ۵ ماهه را با مجموعه‌ای از زخم‌های کهنه و جدید به بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد برده و کادر درمانی بیمارستان با مشاهده جراحات شدید بر صورت، دست‌ها، پاها، دهان و سینه آرمان پنج ماهه و وخامت حالش، این طفل در بستری می‌کنند.

آثار زخم‌های عمیق بر کف پا‌ها و سینه، جای دندان بر بدن، علائم سوختگی بر صورت و دهان این طفل معصوم احتمال کودک آزاری را برای تیم درمانی بیمارستان قوت بخشید. از همین رو موضوع به مرجع قضایی و مددکاران بهزیستی اعلام شد. این نوزاد به دلیل شرایطی که داشت برای دریافت اقدامات تخصصی‌تر به بیمارستان فوق تخصصی اکبر مشهد منتقل و تحت درمان قرار گرفت.

 بیشتر بخوانید:«آرمان»، قربانی نوزاد آزاری + عکس

 

 

آرمان تحت نظر بهزیستی مشهد است

 مجید سزاوار، پزشک معالج این نوزاد پنج ماه  با اشاره به این مطلب که «آرمان» شرایط عمومی مطلوبی دارد و ۳ روز پیش از بیمارستان اکبر مرخص شده و تحت نظر بهزیستی مشهد نگهداری می‌شود مرهمی بر تراژدی غم انگیز این پرونده گذاشت.

این پزشک متخصص درباره جراحاتی که این کودک ۵ ماهه در زمان انتقال به بیمارستان داشته است توضیح داد: روی بدن و کف پای آرمان آثار قدیمی که به نظر می‌رسد ناشی از سوزاندن با جسم داغ است وجود داشت و جراحات جدیدی نیز بر روی گونه چپ و بازو و تن او نیز مشاهده می‌شد که ناشی از سوزانده شدن با ماده‌ای اسیدی بود.

خبر خوبی که  سزاوار برای ما داشت این بود که احشای داخلی و دستگاه گوارش آرمان آسیب ندیده به این دلیل که این نوزاد ماده سوزاننده خورانده شده به او را نبلعیده است، اما آثار سوختگی بر روی لب‌ها و صورت کودک که به دلیل بیرون ریختن ماده اسیدی به وجود آمده به طور کامل حذف نمی‌شود.

این فوق تخصص مراقبت‌های ویژه کودکان طبق تشخیص‌های بالینی خود که از این کودک پنج ماهه انجام داده، معتقد است ضایعات و جراحات آرمان با توجه به سن و وضعیتش توجیه علمی ندارد و یک کودک پنج ماهه قادر نیست خود چیزی را بخورد و آثار سوختگی روی دهان و صورت گویای این موضوع است که چیزی را به او خورانده اند.

 

کودک آزاری در حق آرمان

او براساس اظهار نظر‌های متخصصان پزشکی قانونی انجام می‌دهد مدعی است که ضایعات روی لب‌ها و صورت عادی نیست و مانند مواردی بوده که سکه داغ یا سیگار بر روی پوست زده شده باشد بر همین اساس متخصصان این امر، موضوع کودک آزاری را تأیید می‌کنند.

طبق گفته سزاوار، آرمان بعد از ترخیص به بهزیستی مشهد تحویل داده شده و طبق قرار قانونی بناست از بهزیستی مشهد به سازمان بهزیستی بجنورد منتقل شود. فوق تخصص مراقبت‌های ویژه کودکان بیمارستان اکبر ایجاد شرایط امن برای کودکانی که مشکوک به کودک آزاری هستند را قدم اول کادر درمانی هر بیمارستانی در مواجه با این موضوع دانست و گفت: روز اولی که آرمان بستری شد عمه و پدرش همراه این طفل بودند، اما براساس احتمالات و نظرات همکارانمان در بجنورد درباره احتمال کودک آزاری، این افراد را بدون ایجاد حساسیت از نوزاد دور کردیم و نوزاد تحت نظر بهزیستی به بخش منتقل شد.

او ادامه داد: بعد از ایجاد امنیت برای کودک در مرحله بعدی پزشکی قانونی و مددکار اجتماعی را در جریان موضوع قرار دادیم و تا طی شدن مراحل قانونی بدون اینکه حساسیتی ایجاد شود والدین کودک را از فرزندشان دور کردیم.

مشکلات اقتصادی پدر آرمان این حدس را تقویت می‌کند که شاید ناتوانی در نگهداری کودک منجر به کودک آزاری شده است، اما   سزاوار این فرضیه را نمی‌پذیرد و می‌گوید که فقرمالی نمی‌تواند باعث چنین اقدامی شود: «بیماران زیادی داشته ام که والدینشان با وجود فقر همه چیز خود را برای بهبود فرزند معلول‌شان فروخته اند و به نظر من مسائل مالی توجیه کننده چنین حوادثی که به صورت مستمر اتفاق می‌افتد نمی‌تواند باشد.»

این فوق تخصص مراقبت‌های ویژه کودکان معتقد است: موارد کودک آزاری که به صورت مستمر اتفاق می‌افتد از بیماری‌های روحی و روانی نشئت می‌گیرد و توصیه کرد که در صورت اثبات آزار و اذیت آرمان حتما از نزدیکانش تست روان پزشکی گرفته شود.

او درباره موارد مشابه کودک آزاری که طی سال‌های طبابتش در حوزه کودکان دیده است بیان کرد: سال گذشته دو کودک خردسال که مورد آزار و اذیت قرار گرفته تحت ویزیت من بودند که متأسفانه دچار خون ریزی مغزی شده بودند که یکی از آن‌ها به دلیل شدت صدمه وارده فوت کرد. در سایر بیمارستان‌ها نیز با توجه به تخصص کاری‌ای که دارند موارد متفاوتی بستری می‌شوند، به عنوان مثال در بیمارستان امام رضا (ع) بیشتر کودکان با مسمومیت‌های عمدی را مشاهده می‌کنید که ناشی از خوراندن متادون یا در دست قرار داشتن این ماده برای کودک بوده است.

بررسی‌های اولیه پزشکی قانونی و بهزیستی بجنورد برخلاف ادعا‌های پدر آرمان که می‌گوید نوزادش از دو ماهگی بیماری پوستی داشته نشان دهنده کودک آزاری است. فرضیه‌ای که حالا باید از سوی مددکاران اورژانس اجتماعی بهزیستی پیگیری شود تا اقدامات قضائی مناسب در این باره صورت گیرد.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۶۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • جزییات ناگفته از سرقت بانک ملی توسط کاراگاه پرونده
  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • فیلم | کلنگ بیمارستان مادر و کودک بجنورد بر زمین خورد
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد