Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بیمارستان تخصصی کودکان اکبر با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا گفت: بیمارستان عروسکی یک پروژه جهانی است که هر ساله توسط دانشکده های پزشکی و با هدف کاهش اضطراب کودکان بستری در بیمارستان های دنیا اجرا می شود و اکنون برای سومین سال متوالی به همت انجمن علمی دانشجویان پزشکی مشهد در این بیمارستان اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر علی خاکشور افزود: بیمارستان اکبر با ۲۵۰ تخت بیمارستانی هم اکنون به عنوان مجهزترین و بزرگترین بیمارستان تخصصی اطفال در شمال شرق کشور مطرح است.

وی اضافه کرد: این بیمارستان با همکاری خیران سلامت، برادران علیزاده در سال ۱۳۹۵ به بهره برداری رسید و هم اکنون ضریب اشغال تخت در این بیمارستان بیش از ۸۰ درصد است.

مدیر طرح بیمارستان عروسکی نیز در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: هدف از این پروژه رفع اضطراب کودکان از محیط درمان و روپوش سفید و همچنین تعامل بیشتر دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی با کودکان است.

محمد رضا بشارتلو افزود: در قالب پروژه یاد شده طی روزهای امروز و فردا ۸۰ نفر از دانشجویان دختر و پسر رشته های دندانپزشکی و پزشکی ۱۰۰ کودک چهار تا شش سال را زیر پوشش برنامه های آموزشی خود قرار می دهند.

وی اضافه کرد: طرح بیمارستان عروسکی در قالب بازی درمانی انجام می شود به طوری که کودکان، پدر و مادر عروسکهای خود می شوند و آنها نزد پزشک می آورند و درمان های نمادین برای آنها اجرا می شود و بدین صورت کودک در مواجهه با محیط درمان اضطراب کمتری پیدا می کند و از طرفی احساس مسئولیت پذیری را نیز تجربه می کند.

او اضافه کرد: در کنار این برنامه ایستگاه های تغذیه، بهداشت دهان و دندان، آموزش اعضای بدن، پخش انیمیشن، آموزش رنگ آمیزی و نقاشی برای کودکان در نظر گرفته شده است.

۳۰۲۷/‏۱۹۲۲

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۴۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • درمان پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک برای نخستین بار در دنیا
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • درمان موفقیت آمیز پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک در شیراز
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ