Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، شاپور بدیعی اظهار کرد: از ابتدای بحران کرونا تاکنون یکی از مراکز درمانی فعال در امر بیماران کرونایی بیمارستان اکبر بوده که خدمات‌رسانی به کودکان مبتلا به کووید ۱۹ را دارد و بخش‌های مختلف این بیمارستان جهت خدمت‌رسانی به کودکان فعال است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: تمامی بخش‌های بیمارستان اکبر مجهز است و خوشبختانه نه تنها هیچ کمبودی به لحاظ تخت، تجهیزات پزشکی و نیروی انسانی نداریم، بلکه کاهش قابل توجه آمار کودکان مبتلا به کووید ۱۹ را داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از والدین می‌خواهیم که هیچگونه نگرانی به خود راه ندهند و فقط مراقبت کامل را از کودکان خود داشته باشند تا در این شرایط بحرانی خطری فرزندانشان را تهدید نکند، بیان کرد: توصیه مکرر ما بر عدم حضور تمامی گروه‌های سنی از جمله کودکان در محافل، مجالس، تجمعات و دورهمی‌ها است، زیرا همواره معتقدیم که پیشگیری بهتر از درمان است.

بدیعی تصریح کرد: یکی از اقدامات مؤثر صورت گرفته در بیمارستان اکبر راه‌اندازی بخش CTSCAN این مرکز درمانی بوده و برنامه بعدی‌مان هم راه‌اندازی بخش MRI این بیمارستان است، خوشبختانه فضای موردنیاز موجود است و فقط باید پیگیر خرید دستگاه آن باشیم، اقدامات لازم در این خصوص در حال انجام است و در صورتی که اعتبارات موردنیاز آن فراهم باشد، می‌توانیم این بخش را هم در سال ۱۴۰۰ فعال نمائیم.

وی بیان کرد: مشکل کمبود وینتیلاتور در بیمارستان‌های درگیر بیماران کرونایی با همکاری مدیریت تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برطرف شده و خوشبختانه مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

کد خبر 5087367

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ویروس کرونا محسن فخری زاده محدودیت های کرونایی شیراز شیوع کرونا بارش باران آمار کرونا کرمانشاه بوشهر شهرستان کرج بارش برف شهرکرد گرگان آبگرفتگی معابر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۰۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)

قباد محمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در راستای توسعه متوازن تجهیزات پزشکی در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) و با پیگیری‌های صورت گرفته، پس از ماه‌ها تلاش بی وقفه، دستگاه MRI نسل جدید در این مرکز راه اندازی و اولین MRI (به صورت آزمایشی) انجام شد.

وی گفت: این دستگاه از سری محصولات تولیدی کمپانی فیلیپس، مدل ۵۳۰۰ بوده و از وجوه تمایز آن نسبت به سایر دستگاه‌های مشابه موجود، عدم نیاز به تزریق متناوب هلیم می‌باشد که این امر از جنبه‌های اقتصادی و عملکردی بسیار حائز اهمیت است و ارزش تقریبی روز این دستگاه نزدیک به ۷۰۰ میلیارد ریال برآورد می‌گردد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ابراز امیدواری کرد: با بهره برداری از این دستگاه شاهد توقف اعزام بیمار به خارج از بیمارستان برای انجام تصویربرداری بر مبنای MRI باشیم و تا حدودی رفاه نسبی برای همشهریان به همراه داشته باشد.

محمدی افزود: با پیگیری‌های مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، یک دستگاه MRI سه تسلا از سری محصولات تولیدی کمپانی زیمنس در بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان اسلام آباد غرب راه اندازی شده و ارزش تقریبی روز این دستگاه ۵۰۰ میلیارد ریال است.

وی اضافه کرد: با نصب و راه‌اندازی این دستگاه در اسلام آباد غرب علاوه بر ارتقا سطح کیفی خدمات درمانی، مردم غرب استان از مراجعه به مرکز استان بی نیاز خواهند شد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)