Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی‌اصغر انجیدنی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر مشهد به صورت ویژه به درمان کودکان کرونایی اختصاص یافته است.
وی بیان کرد: از ۱۵ کودک کرونایی، هشت تن بدحال بوده و در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان اکبر بستری هستند.
وی بیان کرد: بیشتر کودکان  مبتلا به کرونا خود به خود  بهبود می یابند اما درصد کمی از کودکان به علت نقص سیستم ایمنی و یا داشتن بیماری زمینه ای، نیاز به بستری پیدا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انجیدنی ادامه داد: بسیاری از کودکان ناقل کرونا هستند و در حالی که خود علائم بارزی ندارند، می توانند ویروس را به بزرگسالان انتقال دهند.
وی گفت: شستشوی دست‌ در کودکان، استفاده از ماسک، تغذیه مناسب، دوری از افراد با علائم سرماخوردگی، نبوسیدن اطفال و پرهیز از شرکت در مراسم های شلوغ از راهکارهای پیشگیری از کرونا در بین کودکان است.

بیمارستان فوق تخصصی اطفال اکبر، یکی از بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که توسط خیران و خانواده "علیزاده" در سال ۱۳۹۶ به بهره‌برداری رسید. 
این بیمارستان ٢٥٠ تختخوابی در فضایی به مساحت ۲۲ هزار مترمربع ساخته شده است.

۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند. دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام بقیه جمعیت این استان را زیر پوشش خدمات‌ بهداشت و درمان دارند. 

مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: کرونا تا ساعت ۱۴ دیروز جان ۲۵۹ نفر دیگر را در کشور گرفته و مجموع جانباختگان ناشی از این ویروس در ایران به ۸۸ هزار و ۵۳۲ نفر رسیده است.

همچنین در این مدت ۱۸ هزار و ۶۳۲ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده که ۲ هزار و ۵۰۹ نفر آنها بستری شده‌اند. مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور نیز به سه میلیون و ۶۶۴ هزار و ۲۸۶ نفر رسیده است. 

برچسب‌ها کرونا مشهد پروتکلهای بهداشتی کودک دانشگاه علوم پزشکی مشهد علائم کرونا پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا مشهد پروتکلهای بهداشتی کرونا مشهد پروتکلهای بهداشتی کودک دانشگاه علوم پزشکی مشهد علائم کرونا علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۹۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله

دکتر امیر حسابی  رییس بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس افزود: ظهر امروز، شنبه ۸ اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

دکتر حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین اعمال جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

دکتر سعیده مجیدی، فوق تخصص جراحی اطفال که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختربچه ۲/۵ ساله، ۲هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدودا ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

وی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شد و حال عمومی کودک مساعد است.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد